HAYDARLI KASABASI FORUM SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HAYDARLI KASABASI FORUM SİTESİ

HAYDARLI KASABASI FORUM SİTESİNE HOŞGELDİNİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FENERBAHÇE" Sözleri

YazarMesaj
NiLGüN
Admin
Admin
NiLGüN

FENERBAHÇE" Sözleri Empty
MesajKonu: FENERBAHÇE" Sözleri   FENERBAHÇE" Sözleri Icon_minitimeCuma Ekim 24, 2008 8:00 am

Bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir.

--İtina ile aslan terbiye edilir. Başvuru : Herhangi bir FENERBAHÇELİ

--Fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz

--Ben herkesi içinde tekim çünkü ben fenerbahçeliyimmmmmm

--HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HICBIR SEYI OLMAYAN BEN, HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HERSEYI OLANA ACIRIM

--HER INSAN FENERLI DOGAR AMA SONRA YOLDAN CIKABILIR

--BUYUKLUK GECMISTE GIZLIDIR BUYUK TAKIM MAZISINDEN BELLIDIR...

--SARI LACIVERT RENGIMIZ, FENERBAHÇE HER ŞEYIMIZ! HIÇ BIR ŞEYE DEGISMEYIZ! ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ

--Bir gün herkes Fenerbahçeli olmasınnnn bırakın o ayrıcalık bizde kalsın!!!!!!!

--Bana kartalı ya da cimbomu tut cennete gideceksin deseler ben bir Fenerbahçeli olarak cehenneme gitmeye razıyım dedim

--SARI LACIVERT RENGIMIZ BIZIM!, GURUR VERIR TARIHIN FENERBAHÇEM ATAMIZ'IN SÖZÜNDEN BELLI DEĞIL MI, EN BÜYÜK SENSIN FENERBAHÇEM!!!

--SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK,YILLARDIR BIZ SENIN ESIRIN OLDUK,YAGMURLARDA ÇAMURLARDA SENINLE OLDUK,FENERBAHÇEM SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN

--Bir Beşiktaşlı olabilirsiniz, belki Galatasaraylı da olabilirsiniz. Ama Fenerbahçeli asla olamazsınız. Çünkü Fenerbahçeli olunmaz, Fenerbahçeli doğulur

FENERBAHÇE" Sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fenerbahçe 100. Yılın En Güzel 10 Golü
» FENERBAHÇE'NİN AVRUPADAKİ EN GÜZEL 5 GOLÜ
» Fenerbahçe:Ankaraspor
» Fenerbahçe resimleri
» Fenerbahçe 15. sıraya yükseldi